ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Impact Wrestling 8/9/2016: Delete or Decay

Το Delete Or Decay, το sequel του Final Deletion, πραγματοποιήθηκε στο Impact με τους Hardys να έχουν απώλειες. Ανακοινώθηκε το Grand Championship. Άγριο ξύλο μεταξύ EC3 και Lashley.

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Matt Hardy και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του να ετοιμάζουν το οικόπεδό του για το Delete or Decay.

O Mike Bennett και η Maria Kanellis μπήκαν εκνευρισμένοι στο ρινγκ λόγω του Moose. Ο "Miracle" ζήτησε από την Dixie Carter να τον βάλει στο main event του Bound For Glory αλλά αυτή τον έβαλε σε αγώνα με τον Moose. O Moose ήρθε στο ρινγκ και έπιασε στα χέρια του τον Bennett αλλά εκείνος ξέφυγε.

Στα παρασκήνια η Dixie είπε στη Maria πως θα υπερασπιστεί το Knockouts Championship στο Bound For Glory.

Η Sienna επιτέθηκε στην Allie κατά τη διάρκεια του αγώνα τους με την Gail Kim και την Jade, κάτι που τους έδωσε τη νίκη.

Ο Matt Hardy προπόνησε τον Jeff Hardy με ζώα και του έδειξε τις μαϊμούδες του στις οποίες είχε δώσει ονόματα των παλαιστών της X-Division και των Young Bucks.

O Billy Corgan ανακοίνωσε το Grand Championship, για το οποίο οι αγώνες θα είναι με τρεις γύρους τριών λεπτών και θα λήγουν με pinfall, submission ή απόφαση των κριτών. Ο Drew Galloway είπε ότι είναι ο κατάλληλος για τον τίτλο. Παραλίγο να ξεσπάσει καβγάς με τον Aron Rex αλλά ο Corgan τους έβαλε σε αγώνες για να προλάβει τα χειρότερα.

Ο Galloway κέρδισε τον Braxton Sutter με submission στον τρίτο γύρο για να περάσει στην επόμενη φάση του τουρνουά για τη νέα ζώνη.

Η Decay έκλεψε ένα αυτοκίνητο στο δρόμο για να πάρει στο οικόπεδο των Hardys.

Προβλήθηκαν πλάνα από τη συνέντευξη τύπου του Lashley και του EC3 για το Bound For Glory. Οι δύο superstars έμπλεξαν σε σκληρό καβγά που κατέληξε με τον Lashley να υπερισχύει.

Μπορεί ο Jessie Godderz να είχε το προβάδισμα στους δύο πρώτους γύρους, αλλά στον τρίτο ο Eli Drake κατάφερε να κάνει pinfall και πέρασε στους ημιτελικούς του τουρνουά.

Το Delete Or Decay περιείχε μάχες σε όλα τα μήκη και πλάτη του οικοπέδου των Hardys. Είχαμε πυροτεχνήματα, εμφανίστηκε ο Joseph Park ενώ μέρος πήρε μέχρι και ο King Maxell. Ο Jeff Hardy θυσιάστηκε για τον Matt και η Decay έφυγε παίρνοντας μαζί της τον Senor Benjamin.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 8/9/2016

- Οι Gail Kim & Jade κέρδισαν τις Sienna & Allie
- O Drew Galloway κέρδισε τον Braxton Sutter
- O Eli Drake κέρδισε τον Jessie Godderz

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 8/9/2016: Delete or Decay Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top