ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Με Jacare Souza ο Luke Rockhold στην Αυστραλία


Στο πρόσωπο του Ronaldo "Jacare" Souza βρήκε τον πρώτο του αντίπαλο μετά την απώλεια του Welterweight Title του UFC ο Luke Rockhold.

O Rockhold θα αναμετρηθεί με τον "Jacare" στο main event του Fight Night που θα διοργανώσει το UFC στη Μελβούρνη της Αυστραλίας στις 27 Νοεμβρίου. Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας του Rockhold μετά την απώλεια του Middleweight Title από τον Michael Bisping στο UFC 199.

Αυτή θα είναι η δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ του νο. 1 και 3 της κατάταξης των Middleweights του UFC. Ο πρώτος τους αγώνας έγινε το 2011 στο Strikeforce, με τον Rockhold να παίρνει τη νίκη με ομόφωνη απόφαση.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Με Jacare Souza ο Luke Rockhold στην Αυστραλία Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top