ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Jim Ross: «Το WWE χρειαζόταν τον Lesnar»


Για τον αγώνα ανάμεσα σε Randy Orton και Brock Lesnar στο Summerslam, τα προβλήματα που προκαλεί ο "Beast Incarnate" στα backstage και τα σχόλια του Conor McGregor για το WWE μίλησε ο Jim Ross.


Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα που ειπώθηκαν, ο WWE Hall of Famer αναφέρθηκε στη διχόνοια που φέρεται να έχει προκαλέσει στα παρασκήνια του WWE ο Brock Lesnar. Εδώ τα όσα ανέφερε για το θέμα:

"Στα backstage υπάρχει πάντα διχόνοια ανάμεσα στους main eventers που παίρνουν πολλά χρήματα και τους υπόλοιπους. Για να είμαστε ειλικρινείς, οι Brock Lesnar και John Cena είναι οι δύο πιο δημοφιλείς Superstars στο υπάρχουν ρόστερ και αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα από τα εισιτήρια και από τα κέρδη της εταιρίας στα events όπου συμμετέχουν οι δυο τους. Νομίζω ότι το WWE χρειαζόταν τον Lesnar και νομίζω ότι το γεγονός ότι είναι part-timer είναι αυτό που τον διατηρεί στη θέση που έχει σήμερα. Αν βλέπεις κάποιον κάθε βδομάδα, δύσκολα αυτός διατηρείται φρέσκος και χάνεις το ενδιαφέρον σου για εκείνον. Ωστόσο, ο μόνος τρόπος για να βοηθήσεις κάποιον να "ανέβει" και να γίνει αγαπητός στο κοινό είναι να τον δείχνεις στην τηλεόραση. Είναι πραγματικά δύσκολο να κρατήσεις τις ισορροπίες".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Jim Ross: «Το WWE χρειαζόταν τον Lesnar» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top