ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Τι θα συμβεί με τον John Cena μετά το No Mercy;


Το main event του No Mercy θα είναι ένα από τα σπουδαιότερα ματς της χρονιάς, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία οι AJ Styles, John Cena και Dean Ambrose θα κοντραριστούν σε triple threat ματς με διακύβευμα μάλιστα το WWE World Championship.


Ωστόσο ο αγώνας αυτός έχει ιδιαίτερη σημασία για έναν ακόμη λόγο. Σύμφωνα με το WrestlingInc.com, ο John Cena θα μείνει μακριά από το πρόγραμμα του WWE μετά το επερχόμενο PPV, χωρίς να είμαστε ακόμη σε θέση να γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει.

Ο 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα απουσιάσει ξανά, αυτή τη φορά για τα γυρίσματα του "American Grit", κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα μείνει εκτός εβδομαδιαίων shows για τουλάχιστον δύο μήνες.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι το όνομα του John Cena υπάρχει κανονικά στο πρόγραμμα του WWE για το Survivor Series, αλλά μένει να δούμε αν αυτό θα επαληθευτεί στο σημαντικό PPV του Νοέμβρη.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Τι θα συμβεί με τον John Cena μετά το No Mercy; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top