ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Η πρώτη "καθαρή" ήττα του John Cena στο Smackdown μετά από 13 χρόνια


Οι ήττες του John Cena δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες ειδικά όταν είναι "καθαρές" και μία τέτοια περίπτωση ζήσαμε την τελευταία Τρίτη στο Smackdown Live, όταν ο 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχασε από τον Dean Ambrose.

Όπως ήδη αναφέραμε η τελευταία "δίκαιη" ήττα του John Cena σε εβδομαδιαίο επεισόδιο του WWE σημειώθηκε στις 19 Οκτωβρίου του 2009 σε επεισόδιο του Monday Night RAW.

Ωστόσο, αυτό το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό είναι ότι ο Cena ηττήθηκε τελευταία φορά "καθαρά" σε επεισόδιο του Smackdown στις 13 Φεβρουαρίου του 2003 με αντίπαλο τον Brock Lesnar.

Ο John Cena έχει ηττηθεί αρκετές φορές από τότε στο μπλε show, αλλά ποτέ "δίκαια", κάτι το οποίο καθιστά ιστορική την ήττα του από τον Ambrose στο τελευταίο Smackdown.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Η πρώτη "καθαρή" ήττα του John Cena στο Smackdown μετά από 13 χρόνια Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top