ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Εφτά χρόνια μετά... μόνο ο Kane επιβίωσε!


Αν κοιτάξει κανείς τις κάρτες αγώνων του Backlash 2009 και του Backlash 2016, θα παρατηρήσει ότι μόνο ο Kane αγωνίστηκε και στα δύο pay per views.

Επτά χρόνια περίπου πέρασαν από το Backlash 2009. Το PPV επέστρεψε φέτος μετά το ιστορικό brand split ως ένα special show ειδικά αφιερωμένο στο Smackdown. Μόνο ο Kane «επιβίωσε» και παρουσιάστηκε και στα δύο PPVs.

Μάλιστα, το Backlash τον... «πηγαίνει» τον Kane. Το 2009 ο Big Red Machine είχε κερδίσει τον Mr Money in the Bank, CM Punk. Φέτος, κέρδισε τον Bray Wyatt, παίρνοντας εκδίκηση για εκείνο το Ring of Fire Match στο Summerslam 2014.

Το 2008 είχε κερδίσει τον Chavo Guerrero, που είχε και τον Bam Neely στο πλευρό του. To 2007 δεν είχε αγωνιστεί, το 2006 δεν βγήκε νικητής από την μάχη του με τον Big Show, το 2005 κέρδισε τον Viscera. Το 2004 έχασε από τον Edge, το 2003 νίκησε μαζί με τον RVD τους Dudleyz, το 2001 ηττήθηκε μαζί με τον Undertaker από τους Stone Cold Steve Austin και Triple H. Στο πρώτο Backlash: In Your House ο Kane είχε κερδίσει τον Big Boss Man.

Υ.Γ Δεν υπολογίσαμε τον Randy Orton, αφού δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο Backlash 2016 PPV.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Εφτά χρόνια μετά... μόνο ο Kane επιβίωσε! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top