ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Kevin Owens εναντίον Brock Lesnar στο Royal Rumble;


Ο Brock Lesnar έχει τεθεί αντιμέτωπος σχεδόν με όλους τους κορυφαίους Superstars του WWE, από τους "μπαρουτοκαπνισμένους" John Cena και Randy Orton μέχρι τους πιο "φρέσκους" Seth Rollins και Roman Reigns.


Ωστόσο, δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ τον Kevin Owens. Ο KO είναι αυτή τη στιγμή ο WWE Universal Champion και δεν αποκλείεται να κρατήσει τον τίτλο στα χέρια του για αρκετούς ακόμη μήνες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου μέχρι να δούμε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και η πιο πιθανή ημερομηνία για τον αγώνα αυτό είναι το Royal Rumble.

Το WWE σχεδιάζει σε αναμέτρηση του "Beast Incarnate" με τον Bill Goldberg στην Wrestlemania 33, ενώ επιθυμεί να τον αφήσει εκτός του Royal Rumble ματς, κάτι που σημαίνει ότι θα τον τοποθετήσει στον αγώνα για το WWE Universal Championship. 

Μεγάλη μερίδα του WWE Universe περιμένει με αγωνία ένα ματς μεταξύ των Lesnar και Owens και το Royal Rumble αποτελεί αναμφίβολα το κατάλληλο μέρος για τη διεξαγωγή ενός τέτοιου σπουδαίου αγώνα.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Kevin Owens εναντίον Brock Lesnar στο Royal Rumble; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top