ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Φορτώνει μηχανές η μεγάλη διοργάνωση King Pyrros Fight Night


Φορτώνει μηχανές η μεγάλη διοργάνωση της Ηπείρου... KING PYRROS FIGHT NIGHT.

Μετά από επικοινωνία οι ειχαμε με τον διοργανωτή των αγώνων Στέφανο Αποστολάκη ολα δείχνουν πως την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στη όμορφη πολυ των Ιωαννίνων η γνωστή πλέον διοργάνωση king pyrros και στην πόλη των Ιωαννίνων και στην Ελλάδα γενικότερα. .

Μετά από πολλές διοργανώσεις ο Στέφανος Αποστολάκης έχει καταφέρει ακόμα και στην επαρχία να κρατά ψηλά των πήχη των αθλητων που αγωνίζονται και όπως τόνισε κ αυτήν την φορά θα έχουμε δυνατούς αγώνες από Έλληνες και ξένους αθλητές.Τηλεοπτικές καλύψεις και σπίκερ καθ'όλη την διάρκεια των αγώνων και τηλεοπτική αναμετάδοση θα είναι από τα πρώτα στοιχεία που θα σχεδιαστεί και θα οργανωθεί όλο το πρόγραμμα των αγώνων.


Με δυνατούς συνεργάτες είχε δήλωση ο Στέφανος Αποστολάκης και κατά την διάρκεια των προηγούμενων αγώνων η διοργάνωση θα ανέβει και θα εδραιωθεί στον χώρο .Έτσι λοιπόν με την ίδια ομάδα πάμε δυνατά για των Δεκέμβριο.
Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Φορτώνει μηχανές η μεγάλη διοργάνωση King Pyrros Fight Night Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top