ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Lesnar- Orton: Για ποιο λόγο θα γίνει η ρεβάνς τους σε live event;


Μπορεί η αναμέτρηση τους στο Summerslam να μείνει στην ιστορία εξαιτίας του αμφιλεγόμενου φινάλε της, ωστόσο οι δύο μεγάλοι WWE Superstars, Brock Lesnar και Randy Orton θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι στις 24 Σεπτεμβρίου.


Όταν έγινε γνωστή η συγκεκριμένη είδηση πολλοί απόρησαν με την επιλογή των ανθρώπων του WWE να τοποθετήσουν μία τόσο μεγάλη αναμέτρηση σε ένα event το οποίο δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη. 

Ο λόγος που κρύβεται πίσω από την απόφαση αυτή είναι βέβαια το συμβόλαιο του Brock Lesnar. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η πληρωμή του "Beast Incarnate" είναι πολύ χαμηλότερη για ένα live event συγκριτικά με μία εμφάνιση του σε PPV.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του WWE έδωσαν στον Lesnar το δικαίωμα να επιλέξει εκείνος τον αντίπαλο του και ο Randy Orton αποτέλεσε τη δική του επιλογή.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Lesnar- Orton: Για ποιο λόγο θα γίνει η ρεβάνς τους σε live event; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top