ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Lucha Underground 14/9/2016: Ολική καταστροφή

Ένας πραγματικός πόλεμος διεξήχθη στο Lucha Underground, με τον Killshot και τον Marty Martinez να τα δίνουν όλα σε έναν τρομερά βίαιο αγώνα. Τα ξαναέβαλε με τον Mil Muertes ο Prince Puma. Πρόδωσε την αστυνομία ο Joey Ryan.

Ο Dr.Wagner Jr. κέρδισε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τον Mascarita Sagrada.

Ένα βίντεο από το πολύ μακρινό παρελθόν έδειξε έναν άντρα να πεθαίνει και να δίνει στην κόρη του ένα μενταγιόν το οποίο θα την κρατήσει αθάνατη.

Η αστυνομικός που ηγείται της υπόθεσης κατά του Dario Cueto έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Cortez Castro μέχρι να αποφασίσει ποιανού το μέρος θα πάρει, ενώ είχε στην κατοχή της το μισό μενταγιόν που προβλήθηκε προηγουμένως.

Ο Mil Muertes κέρδισε τον Argenis και δέχτηκε επίθεση από τον Prince Puma. Η Catrina τους χώρισε και είπε στον Mil Muertes να συγκρατηθεί.

Ο Joey Ryan πήγε στο γραφείο του Dario Cueto και του αποκάλυψε πως αυτός και ο Cortez Castro είναι αστυνομικοί. Ο Ryan ζήτησε λεφτά για να ταχθεί με το μέρος του Cueto και το αφεντικό του Lucha Underground τον πλήρωσε.

Ο Castro είπε στην αστυνομικό πως είναι με το μέρος της και αυτή τον έστειλε ξανά στο Lucha Underground.

Ο Killshot και ο Marty Martinez αλληλοσκοτώθηκαν στο Weapons Of Mass Destruction Match. Ο Martinez αιμορραγούσε σχεδόν από την αρχή της αναμέτρησης. Τα σπασμένα τραπέζια και οι σκάλες είναι μόνο μερικά από τα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν. Ο Killshot ήταν αυτός που πήρε τη νίκη και κέρδισε πίσω τα dog tags του.

Η Catrina στα αποδυτήρια ηρέμησε τον Mil Muertes και έδειξε ότι είχε στην κατοχή της το άλλο μισό του μενταγιόν που είχαμε δει προηγουμένως.

Αποτελέσματα Lucha Underground 14/9/2016

- Ο Dr. Wagner Jr κέρδισε τον Mascarita Sagrada
- O Mil Muertes κέρδισε τον Argenis
- O Killshot κέρδισε τον Marty Martinez


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 14/9/2016: Ολική καταστροφή Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top