ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Lucha Underground 21/9/2016: Προβλήματα στους Worldwide Underground


Ο Jack Evans παρουσιάστηκε αλλοπρόσαλλος στο τρίτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Lucha Underground και οι Worldwide Underground έχασαν την ευκαιρία να επανακτήσουν τα Trios Championships. Νέα υπεράσπιση για τον Matanza Cueto. Best-Of-Five Series μεταξύ Cage και Texano.


O Rey Mysterio προπονούσε τον El Dragon Azteca Jr. όταν εμφανίστηκε ο Chavo Guerrero και είπε ότι δεν τον έχει προπονήσει αρκετά καλά και ότι ίσως θα έπρεπε αυτός να τον προπονεί.

Το Dial Of Doom έβγαλε τον Mack για να αντιμετωπίσει τον Matanza Cueto. O Mack έκανε γενναία προσπάθεια αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει το Lucha Underground Championship.

O Johnny Mundo και η Taya μπούκαραν στο γραφείο του Dario Cueto την ώρα που αυτός σνίφαρε κοκαΐνη (!). Ο Mundo ζήτησε αγώνα για το Lucha Underground Championship αλλά ο Cueto του είπε πως μπορεί να διεκδικήσει μόνο το Trios Championship. O Mundo αρνήθηκε να συμμετέχει στον αγώνα και τη θέση του πήρε η Taya.

O Dario Cueto υποσχέθηκε την απόλυτη ευκαιρία στο νικητή του αγώνα του Texano με τον Cage. Ο δεύτερος ήταν αυτός που κέρδισε. Μετά ο Cueto τους ανακοίνωσε πως θα αγωνιστούν σε Best-Of-Five Series με το νικητή να παίρνει την απόλυτη ευκαιρία.

Ο El Dragon Azteca Jr. ζήτησε αγώνα με τον Pentagon Dark και τον πήρε. Ο Chavo Guerrero ήρθε στο γραφείο και είπε στον Cueto να μιλήσουν.

Στο main event ο Jack Evans ενεργούσε περίεργα και δε βοήθησε τον PJ Black και την Taya κόντρα στους Aerostar, Drago και Fenix, με αποτέλεσμα οι Trios Champions να κρατήσουν τους τίτλους τους. Μετά τον αγώνα ήρθε ο Johnny Mundo και επιτέθηκε στους νικητές με την Taya και τον Black, αλλά ήρθε η Sexy Star για να βοηθήσει τους πρωταθλητές.

Ο Dario Cueto συναντήθηκε με τον Rey Mysterio στο γραφείο του και του είπε πως ο El Dragon Azteca Jr. δεν θα αντιμετωπίσει τον Pentagon Dark. Αντ' αυτού θα αντιμετωπίσει τον Chavo Guerrero με τον νικητή να αντιμετωπίζει τον Pentagon, ενώ ο Rey θα είναι ο special guest referee.

Αποτελέσματα Lucha Underground 21/9/2016

- Ο Matanza Cueto κέρδισε τον The Mack (παρέμεινε Lucha Underground Champion)
- O Cage κέρδισε τον Texano
- Οι Fenix, Drago & Aerostar κέρδισαν τους Worldwide Underground (παρέμειναν Trios Champions)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 21/9/2016: Προβλήματα στους Worldwide Underground Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top