ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Lucha Underground 28/9/2016: Σεβασμός στον διαιτητή

Ο Chavo Guerrero τα έβαλε με τον διαιτητή Rey Mysterio και ο μασκοφόρος του κόστισε τη νίκη κόντρα στον El Dragon Azteca Jr. Εκνεύρισε τον Mil Muertes ο Prince Puma. Τέλος ο Sinestro De La Muerte.

O Prince Puma αγωνίστηκε κόντρα στον Sinestro De La Muerte. O Mil Muertes προσπάθησε να παρέμβει αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Puma κέρδισε τον αντίπαλό του χρησιμοποιώντας το finisher του Muertes, κάτι που του προκάλεσε εκνευρισμό. Αργότερα, η Catrina σκότωσε τον Sinestro De La Muerte για την ήττα του.

Ο Dario Cueto κάλεσε στο γραφείο του τον Cortez Castro και τον έστειλε απροετοίμαστο για αγώνα εναντίον του Pentagon Dark. O Pentagon πήρε φυσικά τη νίκη.

Το Worldwide Underground κέρδισε τους Drago, Aerostar, Fenix και Sexy Star αλλά η Taya έφυγε τραυματισμένη από τον αγώνα.

Ο Chavo Guerrero εκνεύρισε τον Rey Mysterio στον αγώνα του με τον El Dragon Azteca Jr. χτυπώντας τον. Ο Mysterio ανταπέδωσε και έδωσε την ευκαιρία στον Azteca να κερδίσει και να εξασφαλίσει αγώνα εναντίον του Pentagon Dark.

H Black Lotus προανήγγειλε τον ερχομό μιας τριάδας που θα σπείρει τον πραγματικό φόβο.

Αποτελέσματα Lucha Underground 28/9/2016

- Ο Prince Puma κέρδισε τον Sinestro De La Muerte
- O Pentagon Dark κέρδισε τον Cortez Castro
- Το Worldwide Underground κέρδισε τους Drago, Aerostar, Fenix & Sexy Star
- O El Dragon Azteca Jr. κέρδισε τον Chavo Guerrero

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 28/9/2016: Σεβασμός στον διαιτητή Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top