ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Lucha Underground 7/9/2016: Τα έβαλε με τον Rey Mysterio ο Pentagon Dark

Η τρίτη σεζόν του Lucha Underground ξεκίνησε με τον Pentagon Dark να τα βάζει με τον Rey Mysterio τον οποίο έσωσε ο El Dragon Azteca Jr. Πλήρωσε τη νίκη της η Sexy Star. Υπερασπίστηκε το Lucha Underground Championship ο Matanza Cueto. Έκλεισε αγώνας για το τρίτο Ultima Lucha.

Ο Dario Cueto αποφυλακίστηκε και μπήκε σε μια λιμουζίνα, όπου ένας άγνωστος άντρας τον απείλησε πως θα τον σκοτώσει αν του ξανασπαταλήσει το χρόνο.

Ο Cueto πήγε στο ρινγκ και ανακοίνωσε το Dario's Dial Of Doom στο οποίο θα γυρνάει έναν τροχό και το όνομα στο οποίο θα πέσει θα διεκδικεί το Lucha Underground Championship του Matanza Cueto. Ο κλήρος έπεσε στον Son Of Havoc.

Ο πρώην Trios Champion στάθηκε επάξια κόντρα στον Matanza Cueto και είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, αλλά ο Lucha Underground Champion επικράτησε με τη δύναμή του.

Ο Johnny Mundo ζήτησε από τον Dario Cueto αγώνα για το Lucha Underground Championship αλλά το αφεντικό αρνήθηκε. Το ίδιο έκανε και στο αίτημα του Mundo για το Gift Of The Gods Championship επειδή έχασε στο Ultima Lucha. Αντίθετα έδωσε ευκαιρία για τον τίτλο της Sexy Star στην Taya, η οποία είχε κερδίσει στο Ultima Lucha.

Μπορεί η τρίτη σεζόν να ξεκίνησε μόλις τώρα αλλά η Ivelisse προκάλεσε την Catrina σε αγώνα στο Ultima Lucha Tres. Η Catrina δέχτηκε.

Οι Worldwide Underground παρενέβησαν αλλά η Sexy Star κέρδισε την Taya και κράτησε το Gift Of The Gods Championship. Αυτό δεν εμπόδισε τους φίλους της ηττημένης να επιτεθούν στην πρωταθλήτρια, ώσπου ήρθαν οι Lucha Underground Champions Fenix, Drago και Aerostar για να τη σώσουν.

Ο Marty Martinez είπε στον Dario Cueto ότι θέλει να κυριαρχήσει στο Lucha Underground. O Cueto τον έβαλε σε Weapons Of Mass Destruction Match εναντίον του Killshot την επόμενη βδομάδα.

Στο main event o Rey Mysterio επικράτησε του Pentagon Dark, κάτι που εκνεύρισε τον ηττημένο που πήγε να του σπάσει το χέρι, αλλά ήρθε ο El Dragon Azteca Jr. να καθαρίσει το ρινγκ.

Ο Vampiro συνάντησε στα αποδυτήρια τον απογοητευμένο Prince Puma και του είπε πως δεν είναι ο ίδιος από τότε που έχασε από τον Mil Muertes. Τον προέτρεψε να τον αντιμετωπίσει ξανά για να βρει τον παλιό του εαυτό.

Αποτελέσματα Lucha Underground 7/9/2016

- Ο Matanza Cueto κέρδισε τον Son Of Havoc (παρέμεινε Lucha Underground Champion)
- H Sexy Star κέρδισε την Taya (παρέμεινε Gift Of The Gods Champion)
- O Rey Mysterio Jr. κέρδισε τον Pentagon Dark


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 7/9/2016: Τα έβαλε με τον Rey Mysterio ο Pentagon Dark Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top