ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Θέλει τον Matt Hardy το WWE


Η αναγέννηση του Matt Hardy και η δουλειά που έχει κάνει με τον χαρακτήρα του τους τελευταίους μήνες έχει ως αποτέλεσμα να είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο pro wrestling αυτή την εποχή. Το WWE φυσικά δεν θα έμενε ασυγκίνητο.

Το WWE φαίνεται πως άκουσε τα συνθήματα "Delete!" στο RAW και ενδιαφέρεται να φέρει πίσω τον Matt Hardy. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε στο WWE ήταν το 2010.

Λόγω του ισχύοντος συμβολαίου του Matt με το TNA, ο Triple H δεν μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα μαζί του, γι΄αυτό και η επικοινωνία τους γίνεται μέσω τρίτων. Το συμβόλαιο του Hardy λήγει την άνοιξη.

Αν και ο αδερφός του, o Jeff Hardy, έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στο WWE, δεν ξέρουμε αν ισχύει το ίδιο και με τον Matt, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να δουλέψει ξανά σε full πρόγραμμα. Αξίζει να αναφερθεί, επίσης, ότι στο TNA έχει 100% τον έλεγχο του χαρακτήρα του, κάτι που αποκλείεται να συμβεί στο WWE.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Θέλει τον Matt Hardy το WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top