ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Επιστροφή στις MMA για Κάλλια Κουρούνη


Εδώ και 1,5 μήνα στην ομάδα των Λεόντων προστέθηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Κ-1,πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια στην επαγγελματική πυγμαχία και με πολλές άλλες εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις Κάλλια Κουρούνη.

Αν και φέτος έχει θέσει υψηλούς στόχους στην επαγγελματική πυγμαχία (κατάκτηση παγκόσμιων τίτλων) αφού το επαγγελματικό μποξ είναι το επάγγελμα της, όμως σε συνεννόηση με τον μάνατζερ της θέλουν να κατακτήσουν τίτλους και στο κομμάτι του ΜΜΑ με αργά και σταθερά βήματα!
Πρώτος της σταθμός καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι το πρωτάθλημα Bjj τον Οκτώβριο,μιας και δουλεύουμε πολύ grappling και bjj. Μάλιστα όπως βλέπετε τέσταρε και τις δυνάμεις της με τον Αλέξη Σαββίδη λίγο πριν τον αγώνα του το Σάββατο στην Ελβετία!

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Επιστροφή στις MMA για Κάλλια Κουρούνη Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top