ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Nate Diaz δεν βάζει μυαλό με τίποτα (PIC)

Ο Nate Diaz φαίνεται πως δεν εννοεί να καταλάβει ότι με όσα κάνει θέτει σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό και μόνο.


Τα λεφτά και μάλιστα τα πολλά λεφτά είναι «γλυκά» για τον καθένα που καταφέρνει να τα βγάλει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Πόσο μάλλον όταν ένας άνθρωπος όπως ο Diaz καταφέρνει να τα βγάλει μέσα σε μια μάχη, κερδίσει-χάσει.

Ωστόσο το συγκεκριμένο γεγονός δεν αποτελεί καμία δικαιολογία για τον Αμερικανό μαχητή, ο οποίος με τις αναρτήσεις του προκαλεί την τύχη του. Συγκεκριμένα ο Diaz είχε συνάντηση με τον γνωστό ράπερ, Snoop Dogg στην Καλιφόρνια. Μετά από αυτή τη συνάντηση ο ίδιος ο μαχητής ανέβασα στο snapchat μια φωτογραφία που τον δείχνει να κρατάει ένα αρκετά μεγάλο σε μέγεθος τσιγαριλίκι.

Σίγουρα η συγκεκριμένη πράξη, η οποία έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό δεν κάνει καλό στον μαχητή κι επίσης ελπίζουμε όλοι μας, ότι τα λεφτά που έβγαλε από την μάχη του με τον McGregor δεν θα τον οδηγήσουν σε περαιτέρω ανοησίες. Μάλιστα ο αδερφός του Nate, ο Nick Diaz δηλαδή είχε τιμωρηθεί από την USADA με 18 μήνες αποκλεισμό επειδή πιάστηκε να κάνει χρήση μαριχουάνας.

Δείτε την φωτογραφία:


Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ο Nate Diaz δεν βάζει μυαλό με τίποτα (PIC) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top