ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Nate Diaz: «Όλοι ξέρουν ότι έχασε, δεν τολμούν και τρίτο ματς»

Για μια ακόμα φορά ο Nate Diaz βγαίνει δημόσια και δηλώνει πως ο νικητής στη ρεβάνς με τον Conor McGregor δεν ήταν ο Ιρλανδός αλλά ο ίδιος.
 

Ο Nate Diaz δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να επιμένει πως στη μεταξύ τους μονομαχία με τον Conor McGregor κέρδισε και έκανε το 2-0. Φυσικά το αποτέλεσμα εκείνη την βραδιά ήταν διαφορετικό, καθώς ο «Notorious» πήρε την εκδίκησή του.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Nate Diaz, ο ίδιος δεν καίγεται για τρίτο ματς, καθώς έχει κερδίσει δύο φορές τον McGregor, ενώ θεωρεί πως και η ομάδα του με τον ίδιο τον Ιρλανδό, γνωρίζουν πολύ καλά ότι ηττήθηκαν. Έτσι, ο Diaz λέει ότι δεν τολμάει ο «Notorious» να πάει σε τρίτο ματς και καλό θα ήταν να γυρίσει στην κατηγορία του για να κυνηγήσει εκεί πέρα κάτι διαφορετικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Nate Diaz:

«Δεν ξέρω. Θυμάστε την τελευταία φορά που έτρεξαν στο σπίτι του το επόμενο πρωί και είπαν πως είναι μανιασμένος να με αντιμετωπίσει ξανά ή κάτι τέτοιο; Και εγώ ήμουν τρελος για ρεβάνς για μερικές μέρες, αλλά τώρα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα. Κέρδισα αυτόν τον αγώνα και δεν πεθαίνω τώρα για τρίτο ματς.

Πιστεύω τον κέρδισα δύο φορές, επομένως είμαστε 2-0 σε ότι με αφορά. Νομίζω και οι ίδιοι και η ομάδα του ξέρουν ότι εγώ επιβλήθηκα. Έχει έξυπνο προπονητή στα χέρια του. Αυτός και ο προπονητής του γνωρίζουν τι συνέβη στην αναμέτρηση και δεν είναι ηλίθιοι.

Επομένως θεωρώ πως θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να επιστρέψουν στην κατηγορία του και να κάνουν κάτι διαφορετικό».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Nate Diaz: «Όλοι ξέρουν ότι έχασε, δεν τολμούν και τρίτο ματς» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top