ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Τι συμβαίνει με τον Neville;


Ο Neville ταλαιπωρήθηκε για αρκετούς μήνες από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, επέστρεψε στο WWE, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται ότι ο ρόλος του είναι ιδιαίτερα περιορισμένος, όπως και ο χρόνος εμφάνισης του στο RAW.


Δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο του στο ρινγκ και τη δυνατότητα του να σταθεί κάτι παραπάνω από αξιοπρεπέστατα κόντρα σε αντιπάλους όπως ο Kevin Owens και ο Seth Rollins.

Πριν λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει το σενάριο της "συμμαχίας" του Neville με τον Sami Zayn, ο οποίος επίσης "ψάχνεται" μετά το τέλος της κόντρας του με τον Kevin Owens, ωστόσο δεν έχει σημειωθεί ακόμη κάποια εξέλιξη προς αυτό το ενδεχόμενο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Neville έχει μεγάλες δυνατότητες και σίγουρα το WWE οφείλει να τον χρησιμοποιήσει καλύτερα προκειμένου να κερδίσει από εκείνον το 100%.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Τι συμβαίνει με τον Neville; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top