ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

No Mercy 5: Τεράστια η διαφορά εμπειρίας ανάμεσα στους διεκδικητές των ζωνών


Αίσθηση προκαλεί η μεγάλη διαφορά εμπειρίας ανάμεσα στους διεκδικητές των ζωνών του main event στις 17 Σεπεμβρίου. Ο μαχητής Γιάννης Μαλικουτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν σπουδαίο πρωταθλητή, τον Man Chai, που έχει στο ενεργητικό του 247 αγώνες εκ των οποίων 45 ήττες και 80 νοκ άουτ, μάλιστα ξεκίνησε από την ηλικία των 6 χρονών.

Στην ερώτηση «Πώς ο Γιάννης Μαλικούτης αγωνίζεται με έναν τόσο έμπειρο αντίπαλο» 

Ο Kru Mario Barbatsa απάντησε:

«Η επιλογή έγινε διότι ο Μαλικούτης έχει όλα τα στοιχεία ενός Muay Thai fighter. Εκτός από καλή τεχνική που έχει, είναι αναμφίβολα πολύ προπονημένος και ανανεωμένος από ότι τον θυμόμαστε. Εκείνο βέβαια που είναι πιο σημαντικό για μένα και με έκανε να τον επιλέξω είναι η ηθική του πλευρά. Κάνοντας του λοιπόν την πρόταση με έναν τόσο έμπειρο αντίπαλο η απάντηση του ήταν θετική χωρίς δεύτερη σκέψη. Πράγμα που λίγοι θα το κάνανε. Η απόδειξη της ποιότητας αποδεικνύεται από τις προηγούμενες διοργανώσεις No mercy. Εύχομαι εκτός από τον Γιάννη και σε όλα τα παιδιά να δώσουν μία τεράστια μάχη και να νικήσει ο καλύτερος.»

Item Reviewed: No Mercy 5: Τεράστια η διαφορά εμπειρίας ανάμεσα στους διεκδικητές των ζωνών Description: Rating: 5 Reviewed By: Χριστίνα Καμπούρη
Scroll to Top