ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

No Mercy: Αυτοί θα είναι οι αγώνες για τους τίτλους


Στις 9 Οκτωβρίου το Smackdown Live θα πραγματοποιήσει το δεύτερο αποκλειστικά δικό του PPV μετά το Backlash και γνωρίζουμε ήδη ότι στο main event του ο AJ Styles θα υπερασπιστεί το WWE Championship απέναντι στου Dean Ambrose και John Cena σε triple threat ματς.


Παράλληλα, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι η νέα Smackdown Women's Champion Becky Lynch θα υπερασπιστεί τον τίτλο της κόντρα στην Alexa Bliss.

Σύμφωνα με το Wrestling Observer τα άλλα δύο title matches θα είναι τα εξής: Οι Rhyno και Heath Slater θα αντιμετωπίσουν τους Usos για τους tag team τίτλους και λογικά οι δεύτεροι θα επικρατήσουν, ώστε στη συνέχεια να αγωνιστούν κόντρα στους American Alpha.

Σχετικά με το I.C Championship o πρωταθλητής Miz λέγεται ότι θα βρει απέναντι του και πάλι τον Dolph Ziggler, όμως αυτή τη φορά σε steel cage ματς, ώστε να μην υπάρχει πάλι κάποια εξωτερική παρέμβαση από την Maryse.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: No Mercy: Αυτοί θα είναι οι αγώνες για τους τίτλους Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top