ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

NXT 21/9/2016: Η πρώτη του Cedric Alexander

Τη Δευτέρα έκανε ντεμπούτο στο RAW. Δύο μέρες αργότερα ο Cedric Alexander έκανε το ντεμπούτο του στο NXT κερδίζοντας τον Andrade Almas στο main event. Δυνατή απειλή από τον Samoa Joe. Παίζει παιχνίδια ο Austin Aries.

O Samoa Joe μπήκε στο ρινγκ με ένα χαρτί που ανέλυε τους τραυματισμούς του Shinsuke Nakamura και έλεγε ότι ο Ιάπωνας θα τεθεί εκτός μάχης για 6-12 εβδομάδες. Ο πρώην NXT Champion ζήτησε από τον William Regal τον Nakamura ή τον τίτλο. Ο Regal είπε πως θα διευθετήσει την κατάσταση. Ο Joe τον απείλησε πως αν δεν πάρει σύντομα απόφαση θα διαλύσει όλο το ρόστερ.

O Austin Aries υπέταξε με το Last Chancery τον Oney Lorcan και κάλεσε τον Hideo Itami στο ρινγκ. Ο Ιάπωνας ήρθε και ο Aries έφυγε αμέσως γελώντας.

Η Liv Morgan δήλωσε πως είναι έτοιμη για την Asuka, αλλά η NXT Women's Champion διαφώνησε.

Η Billie Kay πήρε τη νίκη κόντρα στην Aliyah με Big Boot.

O Cedric Alexander πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κόντρα στον Andrade Almas. Οι δύο superstars έδωσαν ωραία μάχη στο ρινγκ με πολλές εναέριες κινήσεις. Ο συμμετέχων του Cruiserweight Classic κέρδισε με το Lumbar Check.

Αποτελέσματα NXT 21/9/2016

- Ο Austin Aries κέρδισε τον Oney Lorcan
- H Billie Kay κέρδισε την Aliyah
- O Cedric Alexander κέρδισε τον Andrade Almas

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 21/9/2016: Η πρώτη του Cedric Alexander Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top