ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

NXT 28/9/2016: Παίζει με τον Itami ο Aries

Ο Hideo Itami κέρδισε στο main event και δέχτηκε επίθεση από τον Austin Aries, γύρισε την κατάσταση αλλά ο Aries ξέφυγε. Ξεκινάει την επόμενη βδομάδα το Dusty Rhodes Tag Team Classic. Απέδειξε την κυριαρχία της η Asuka. Ξεκίνησε το μονοπάτι της καταστροφής του Samoa Joe. Συμμαχία Bobby Roode με Tye Dillinger.

O Tye Dillinger κέρδισε τον Angelo Dawkins. Καθώς αποχωρούσε εμφανίστηκε ο Bobby Roode και του πρότεινε να γίνουν ομάδα για το Dusty Rhodes Tag Team Classic. O "Perfect 10" δέχτηκε.

Οι Revival θα αγωνίζονταν κόντρα στους Ealy Twins, αλλά ο Samoa Joe μπήκε στο ρινγκ και επιτέθηκε στους δίδυμους για να στείλει μήνυμα στον William Regal.

Στα λόγια έμεινε μόνο η Mandy Rode, αφού η Ember Moon την κέρδισε για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της.

Οι Authors Of Pain κέρδισαν εύκολα τους Jesus Yurnet και Jonathan Cruz. Ο Paul Ellering είπε ότι ακολουθεί μια πληθώρα πόνου από τους Authors Of Pain.

Η Asuka επιβεβαίωσε ότι δεν έχει αντίπαλο στη γυναικεία division κερδίζοντας πολύ γρήγορα τη Liv Morgan.

O Hideo Itami κέρδισε τον Lince Dorado με GTS. Ο Austin Aries του επιτέθηκε αλλά ο Ιάπωνας αντέστρεψε την κατάσταση. Ο Aries έφυγε από το ρινγκ γελώντας πριν προλάβει να πέσει για τα καλά στα χέρια του Itami.

Αποτελέσματα NXT 28/9/2016

- Ο Tye Dillinger κέρδισε τον Angelo Dawkins
- H Ember Moon κέρδισε τη Mandy Rose
- Οι Authors Of Pain κέρδισαν τους Jesus Yurnet & Jonathan Cruz
- H Asuka κέρδισε τη Liv Morgan
-O Hideo Itami κέρδισε τον Lince Dorado


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 28/9/2016: Παίζει με τον Itami ο Aries Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top