ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

NXT 31/8/2016: Η εποχή του strong style ξεκίνησε

O Shinsuke Nakamura σήμανε την έναρξη της "Era of Strong Style" στο πρώτο του promo σαν NXT Champion. Πόλεμος δηλώσεων μεταξύ Hideo Itami και Austin Aries. Διέλυσαν τον Tommaso Ciampa οι Revival.


Ο Tye Dillinger έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του, κάτι που επιβεβαίωσε με τη νίκη του ενάντια στον Buddy Murphy. O "Perfect 10" πήρε τη νίκη με Tye Breaker.

Ο Tommaso Ciampa έδινε συνέντευξη στα παρασκήνια όταν τον περικύκλωσαν οι Revival. Ξεκίνησε καβγάς που οδηγήθηκε στο ρινγκ. Οι NXT Tag Team Champions εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και διέλυσαν τον παρτενέρ του Johnny Gargano.

O Steve Cutler δήλωσε αποφασισμένος να φτιάξει το όνομά του και το απέδειξε κερδίζοντας τον Kenneth Crawford.

O Hideo Itami χαρακτήρισε σε συνέντευξή του δειλό τον Austin Aries. O "Greatest That Ever Lived" απάντησε αργότερα πως ο Itami θέλει να του κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας.

O No Way Jose κέρδισε τον Angelo Dawkins και επανέκαμψε μετά την ήττα του στο Takeover από τον Austin Aries.

H Liv Morgan πήρε την αγάπη του κοινού και τη νίκη κόντρα στην Aliyah.

Την πρώτη του εμφάνιση ως NXT Champion έκανε ο Shinsuke Nakamura. O Ιάπωνας είπε πως ήρθε στο NXT για να συναντήσει το μεγαλύτερο ανταγωνισμό από οπουδήποτε και σήμανε την έναρξη της εποχής του Strong Style.

Αποτελέσματα NXT 31/8/2016

- Ο Tye Dillinger κέρδισε τον Buddy Murphy
- O Steve Cutler κέρδισε τον Kenneth Crawford
- O No Way Jose κέρδισε τον Angelo Dawkins
- H Liv Morgan κέρδισε την Aliyah


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 31/8/2016: Η εποχή του strong style ξεκίνησε Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top