ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

NXT 7/9/2016: Νικητής ο Nakamura, αλλαγμένος ο Samoa Joe

Ο Shinsuke Nakamura κέρδισε ως συνήθως στο main event του χθεσινού NXT με τον Samoa Joe να παρουσιάζεται με διαφορετική συμπεριφορά από το συνηθισμένο. Κέρδισε τον Andrade "Cien" Almas ο Austin Aries. Ντεμπούτο στο Full Sail University για την Ember Moon.

Οι TM-61 αντιμετώπισαν τους Tony Nese και Ariya Daivari από το Cruiserweight Classic και πήραν τη νίκη με Thunder Valley.

Τον πρώτο της αγώνα στο Full Sail Uiversity έδωσε η Ember Moon μετά το ντεμπούτο της στο Takeover: Brooklyn. Αντίπαλός της η Leah Von την οποία νίκησε με το Stunner από το τρίτο σκοινί.

Ο Andrade "Cien" Almas έφτασε αρκετά κοντά στη νίκη αλλά ο Austin Aries επιβεβαίωσε τη φόρμα στην οποία βρίσκεται κερδίζοντάς τον με το Last Chancery.

O Shinsuke Nakamura κέρδισε τον Steve Cutler στον πρώτο του αγώνα σαν πρωταθλητής. Ο Samoa Joe βρισκόταν στο τραπέζι των σχολιαστών και μίλησε με μεγάλο σεβασμό για τον Ιάπωνα πρωταθλητή, κάτι που δεν το περιμέναμε.

Αποτελέσματα NXT 7/9/2016

- Οι TM-61 κέρδισαν τους Tony Nese & Ariya Daivari
- H Ember Moon κέρδισε τη Leah Von
- O Austin Aries κέρδισε τον Andrade Almas
- O Shinsuke Nakamura κέρδισε τον Steve Cutler


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 7/9/2016: Νικητής ο Nakamura, αλλαγμένος ο Samoa Joe Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top