ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Πότε έγινε γνωστό το πρόβλημα του Orton;


Λίγες ώρες πριν την έναρξη του χθεσινού (11/9) Backlash έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Randy Orton δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον προγραμματισμένο αγώνα του εναντίον του Bray Wyatt.


Ο "Viper" δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που του προκάλεσε ο Brock Lesnar στο Summerslam, ωστόσο οι ιθύνοντες του WWE χρησιμοποίησαν την επίθεση του Bray Wyatt στα backstage του Backlash για να δικαιολογήσουν την αδυναμία του Randy να αγωνιστεί.

Σύμφωνα με το PWInsider, οι άνθρωποι της εταιρίας δεν είχαν αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και διαπίστωσαν τις τελευταίες μέρες πριν το PPV ότι ο τραυματισμός του Orton στο Summerslam μπορεί στο μέλλον να προκαλούσε διασείσεις.

Έτσι, το WWE αποφάσισε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του Randy στο Backlash, ενώ έκπληξη προκάλεσε ακόμη και το γεγονός ότι του επέτρεψαν να εισέλθει στο ρινγκ για μερικά δευτερόλεπτα και να εκτελέσει ένα RKO στον Bray Wyatt, ώστε να δοθεί συνέχεια στο feud ανάμεσα τους.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πότε έγινε γνωστό το πρόβλημα του Orton; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top