ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Πλήρης αμφισβήτηση του Overeem στον Emelianenko!

Ο Alistair Overeem αποφάσισε να προχωρήσει σε ορισμένες δηλώσεις, οι οποίες θα συζητηθούν αρκετά, διότι αμφισβητεί την αυτοκρατορία του Fedor Emelianenko.


Στην κυριολεξία, δηλώσεις «φωτιά» αποφάσισε να κάνει ο Alistair Overeem για τον Fedor Emelianenko. Με λίγα και απλά λόγια πριν προχωρήσουμε στο «ζουμί» της όλης ιστορίας ο πρωταθλητής του K-1, του Dream και του Strikeforce αμφισβητεί πλήρως τον Ουκρανό μαχητή.

Ο Fedor Emelianenko είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μαχητές στις MMA όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο ο Alistair Overeem ήρθε να διαψεύσει τα... πάντα. Συγκεκριμένα ο Ολλανδός μαχητής θεωρεί πως ο Fedor δεν είναι ο καλύτερος heavyweight όλων των εποχών αλλά και γενικότερα ούτε ο καλύτερος στις MMA. Αυτό σημαίνει πως ο Overeem δεν ταυτίζεται με εκείνους που πιστεύουν ότι το αήττητο σερί δεκαετίας του Fedor, τον κάνει αυτόματα και τον πιο κορυφαίο.

Φυσικά ο Overeem στις δηλώσεις του δεν στάθηκε μόνο εκεί. Πιο συγκεκριμένα θεωρεί πως ο Fedor δεν έκανε καθόλου καλά που πήγε στο Strikeforce και επιπλέον αργότερα όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση, ξενέρωσε πολύ κόσμο που τον υποστήριζε. Να θυμίσουμε ότι ο Fedor θεωρείται παλαίμαχος μαχητής, καθώς έχει σταματήσει από την ενεργό δράση, ωστόσο ο ίδιος εδώ και αρκετό καιρό επιθυμεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Επίσης να αξίζει να αναφέρουμε ότι μαζί με τις υπόλοιπες δηλώσεις αμφισβήτησης που έκανε ο Ολλανδός μαχητής προς τον Ουκρανό, παράλληλα ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί μαζί του τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η απάντηση του Overeem και στην προκειμένη περίπτωση ήταν αρνητική, καθώς θεωρεί στα κάτω του τον Fedor, ενώ εκείνος θέλει να φτάνει πάντα τον εαυτό του στα όρια του με τους αγώνες που δίνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Overeem:

«Ο Fedor είναι φίλος μου. Δεν έχω κάτι αρνητικό εναντίον του είναι καλός άνθρωπος. Δεν θα του χρεώσω κάτι αρνητικό έστω κι αν αρνήθηκε να παίξει μαζί μου.

Όταν όμως είχε την ευκαιρία να του να τεστάρει τον εαυτό του στο max επίπεδο δεν το έκανε. Αρνήθηκε να έρθει στο UFC, εδώ που υπάρχει ο πραγματικός ανταγωνισμός».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Στο Strikeforce είχαμε τραγωδία. Το απόλυτο όμως ναυάγιο ήρθε όταν αποφάσισε να επιστρέψει από την απόσυρση.

Έδωσε μάχη με τον Maldonado. Ο Maldonado είναι light heavyweight και ο Fedor heavyweight κι αν δεν κάνω μεγάλο λάθος έχασε κιόλας. Δεν έχασε;».

Τέλος, είπε για το αν θέλει να παίξει μαζί του: «Δεν θα κάτσω να κυνηγήσω κάποιον που είναι στα κάτω του… Γιατί να θέλω να τον κερδίσω; Κάνοντας το σύνολο της καριέρας μου εγώ παίζω πάντα στα… κόκκινα και φτάνω τον εαυτό μου στα όριά του».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Πλήρης αμφισβήτηση του Overeem στον Emelianenko! Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top