ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Overeem: «Ζουν μια ψεύτικη ζωή οι McGregor και Mayweather»

Ο Alistair Overeem μίλησε με σκληρά λόγια τόσο για τον Conor McGregor και τον Floyd Mayweather όσο και για τα χρηματικά ποσά που δίνει το UFC στους μαχητές.


Ο Ολλανδός σούπερ striker αποφάσισε να βγει στην αντεπίθεση για όλα όσα ακούγονται γύρω από το θέμα του Conor McGregor και του Floyd Mayweather.

Συγκεκριμένα ο Overeem προχώρησε σε αρκετά ενδιαφέρουσες δηλώσεις, με τις οποίες αναφέρει ότι τόσο ο McGregor όσο και ο Mayweather ζουν σε μια ψεύτικη πραγματικότητα που προβάλλεται από τα social media. Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί και θεωρεί πως τα ποσά που ακούγονται πως θα εισπράξουν αυτοί οι δύο από μια πιθανή μάχη είναι 100% ψεύτικα. Σίγουρα όλα όσα είπε θα συζητηθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κουλτούρα τους: «Στην Ολλανδία είμαστε cool τύποι. Είμαι περήφανος που είμαι Ολλανδός και ξέρω να περνάω καλά. Μας αρέσει να ντυνόμαστε ωραία και να ακούμε μουσική.
Δεν μας αρέσει όμως να πετάμε δέσμες χρημάτων πάνω στο τραπέζι και να φωτογραφίζουμε τα αμάξια μας.

Βρίσκεται στην κουλτούρα μας το να μην κάνουμε… μόστρα. Αντιμετωπίζουμε με ηρεμία τα προβλήματά μας και τις δυσκολίες της ζωής».

Για τον McGregor και τον Mayweather: «Θέλω να είμαι ο εαυτός μου κάθε φορά που κάνω κάτι. Ο Conor και ο Mayweather δεν είναι ο εαυτός τους. Αντιγράφουν και οι δύο φανατικά τον Ali.

Αυτός άλλωστε ήταν ο πρώτος που φωτογραφήθηκε με τις δέσμες των χρημάτων. Άρα τον αντιγράφουν, άρα ζουν μέσα στο ψέμα».


Για το UFC και τα χρηματικά ποσά: «Δεν το πιστεύω! Να μου φέρουν μία απόδειξη από τράπεζα που να λέει ότι το UFC τράβηξε τόσα χρήματα για να τα δώσει στον τάδε μαχητή. Όλα είναι fake».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Overeem: «Ζουν μια ψεύτικη ζωή οι McGregor και Mayweather» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top