ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Paige : "Δεν φεύγω από το WWE"

Πολλές ήταν οι φήμες τις τελευταίες δύο εβδομάδες που ήθελαν την Paige να έχει κακή σχέση με το WWE και να προσπαθεί να αποχωρήσει. Η Βρετανίδα αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο θέμα και ισχυρίστηκε πως όλες αυτές οι φήμες δεν είναι τίποτα παραπάνω από απλές φήμες.

Συγκεκριμένα η πρώην Divas πρωταθλήτρια δήλωσε :

"Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φανς που με έχουν υποστηρίξει τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως όλες οι φήμες που λένε πως θα φύγω από το WWE είναι λανθασμένες! Ανυπομονώ να επιστρέψω στο ring, αλλά πρέπει πρώτα να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου για να επιστρέψω εκατό τοις εκατό έτοιμη και υγιής. Απογοητεύτηκα από την τιμωρία που μου επέβαλλε το WWE εξαιτίας του wellness policy, αλλά σέβομαι την απόφασή τους και τους κανόνες. Δεν τιμωρήθηκα επειδή κατανάλωσα ουσίες, το πρόβλημα ήταν διαδικαστικό. Έκανα κάποια τεστ και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο δεν έκανα το τεστ την ώρα που έπρεπε. Θέλω ξανά να σας ευχαριστήσω για την στήριξή σας"!

Σε προηγούμενη ανάρτηση σας ενημερώσαμε πως η Paige είναι προγραμματισμένη να επιστρέψει στα εβδομαδιαία σόου του RAW στο ερχόμενο επεισόδιο. Ωστόσο τα σχέδια φαίνεται πως άλλαξαν, σύμφωνα με πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, διότι η Paige δεν πήρε το ιατρικό "οκ" να επιστρέψει στην δράση. Πάραυτα υπάρχει μία πιθανότητα να εμφανιστεί στο επεισόδιο της Δευτέρας, χωρίς όμως να πάρει μέρος σε κάποια αναμέτρηση. Η μόνη περίπτωση που η Paige θα αγωνιστεί είναι εάν οι γιατροί της το επιτρέψουν πριν ξεκινήσει το RAW.

Item Reviewed: Paige : "Δεν φεύγω από το WWE" Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top