ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο τατουάζ η Paige (+ΦΩΤΟ)

Η ιστορία της Paige φαίνεται πως έχει νέες εξελίξεις, όχι τόσο για την κατάσταση στην οποία η ίδια βρίσκεται με το WWE, αλλά για την σχέση της με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή του WWE τον Alberto Del Rio, ο οποίος πλέον παλεύει με το όνομα Alberto El Patron.

Οι δυο τους βρίσκονται σε σχέση από τον Μάιο και από τότε η Paige έχει κάνει δύο τατουάζ για να δείξει την αγάπη της προς τον Μεξικανό. Το πρώτο ήταν κατά την διάρκεια της τελευταίας επίσκεψής τους στο Las Vegas, όπου έγραψε στο δάχτυλό της την λέξη "Papi".


Τον περασμένο μήνα ο Alberto άφησε και επίσημα πίσω του το WWE, ενώ η Paige προσπαθεί να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο που έχει με την εταιρία, το οποίο προϋποθέτει πως θα παλεύει για το promotion μέχρι και το 2019.

Την περασμένη Δευτέρα η Paige αποφάσισε να εκφράσει για άλλη μία φορά την αγάπη της για τον Del Rio με ακόμα ένα τατουάζ. Αυτή την φορά το έκανε στα πλευρά της και έγραψε το όνομα του αγαπημένου της, Alberto. Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία με το τατουάζ της στο Instagram και τη συνόδευσε με την ακόλουθη περιγραφή :

"Όταν αγαπάς κάποιον τόσο πολύ κάνεις τα πάντα. Δεν το χρησιμοποιώ σαν έκφραση, κάνεις κυριολεκτικά τα πάντα".

Η Βρετανίδα δεν έχει πλέον την δημοσίευση στο Instagram διότι την διέγραψε λίγες ώρες μετά την ανάρτηση. Η εικόνα με το νέο της τατουάζ όμως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και μπορείτε να την δείτε παρακάτω.


Item Reviewed: Νέο τατουάζ η Paige (+ΦΩΤΟ) Description: Rating: 5 Reviewed By: Reaper
Scroll to Top