ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

RAW 12/9/2016: Επιστροφή με άγριες διαθέσεις

Ο Rusev έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά το Summerslam και κόστισε την ευκαιρία στον Roman Reigns να διεκδικήσει το Universal Championship. Κρίση στις σχέσεις Charlotte-Dana Brooke. Ήθελε τίτλο η Bayley αλλά δεν τα κατάφερε.


Στο opening segment του RAW η Bayley ζήτησε αγώνα για το Women's Championship και προκάλεσε την αντίδραση της Charlotte και της Sasha Banks. O Mick Foley όρισε Triple Threat μεταξύ της Brooke, της Sasha και της Bayley, με τη νικήτρια να αντιμετωπίζει την Charlotte στο Clash Of Champions. Νικήτρια αναδείχθηκε η Sasha

O Bo Dallas κέρδισε εύκολα έναν τοπικό παλαιστή, ενώ η Nia Jax διέλυσε την Alicia Fox στο ρινγκ. Νίκη κόντρα στον Jack Swagger πέτυχε ο Jinder Mahal.

Ο Chris Jericho είχε καλεσμένο τον Sami Zayn στο Highlight Reel. Στο τέλος ο Jericho έκανε codebreaker στον Zayn.

Η πορεία του Cesaro προς την ανατροπή συνεχίζεται, αφού έκανε το 3-2 στη σειρά του με τον Sheamus, έστω κι αν έκλεψε για να πάρει τη νίκη.

Ο Luke Gallows και ο Karl Anderson σοβάρεψαν και κέρδισαν με το Magic Killer τους Xavier Woods και Kofi Kingston.

O Epico αντιμετώπισε τον Enzo Amore και πήρε τη νίκη χάρη στη βοήθεια του Primo.

Στο main event ο Seth Rollins επιτέθηκε στον Kevin Owens για να προκαλέσει το DQ. O Mick Foley εκνευρισμένος επανέναρξε τον αγώνα με τον Roman Reigns. Αυτή τη φορά ο Rusev ήταν αυτός που καθόρισε την εξέλιξη, αφού απέσπασε την προσοχή του Reigns για να κερδίσει ο Owens. Στη συνέχεια ο US Champion μπήκε στο ρινγκ και επιτέθηκε στον Reigns.

Αποτελέσματα RAW 12/9/2016

- H Sasha Banks κέρδισε τις Dana Brooke και Bayley
- O Bo Dallas κέρδισε έναν τοπικό παλαιστή
- Ο Cesaro κέρδισε τον Sheamus
- O Jinder Mahal κέρδισε τον Jack Swagger
- Οι Luke Gallows & Karl Anderson κέρδισαν τη New Day
- O Epico κέρδισε τον Enzo Amore
- O Kevin Owens κέρδισε τον Roman Reigns


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 12/9/2016: Επιστροφή με άγριες διαθέσεις Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top