ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

RAW 26/9/2016: Φίλοι καλοί κι αγαπημένοι

Είτε παλεύουν μόνοι, είτε σαν ομάδα, ο Kevin Owens και ο Chris Jericho έχουν αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό που τους επιτρέπει να κερδίζουν. Έκανε ομάδα τον Sheamus και τον Cesaro ο Mick Foley. Δύο αγώνες τίτλου στο επόμενο RAW.

O Rusev πήρε τη ρεβάνς του για την απώλεια του US Championship. O Roman Reigns κράτησε τον τίτλο όμως αφού ο αγώνας έληξε με Double Countout. Οι δυο τους πλακώθηκαν μέσα στο κοινό και τελικά υπερίσχυσε ο Reigns.

Ο Sheamus και ο Cesaro έμαθαν από τον Mick Foley πως θα πάρουν και οι δύο ευκαιρία για ζώνη, αλλά σαν ομάδα αντιμετωπίζοντας το νικητή του αγώνα της New Day με τους Anderson & Gallows. Οι Tag Team Champions ήταν αυτοί που κέρδισαν τον αγώνα.

Η Bayley κέρδισε μια τοπική παλαιστή και προειδοποίησε ότι θα κυνηγήσει ξανά το RAW Women's Championship.

O Mick Foley είπε στη Stephanie McMahon ότι ήταν ύποπτες οι κινήσεις της στο Clash Of Champions αλλά αυτή του φώναξε για την απουσία του στο main event.

O Cedric Alexander και Rich Swann έγιναν ομάδα και κέρδισαν τους Drew Gulak και Lince Dorado.

Η Sasha Banks ζήτησε ρεβάνς για το Women's Championship επειδή δε δέχτηκε το pin στο Clash Of Champions και η Charlotte δέχτηκε για την επόμενη βδομάδα.

Ο TJ Perkins, ο οποίος θα υπερασπιστεί ξανά το Cruiserweight Championship κόντρα στον Brian Kendrick στο επόμενο RAW, πήρε τη νίκη κόντρα στον Tony Nese.

O Kevin Owens ήταν καλεσμένος στο Highlight Reel του Chris Jericho. O Seth Rollins προσπάθησε να εισβάλλει αλλά οι security τον έστειλαν στα παρασκήνια. Τότε ήρθαν οι Enzo Amore & Big Cass και τα έβαλαν με τους δύο παρόντες στο ρινγκ. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε αγώνα με τον Owens και τον Jericho να κερδίζουν.

Αποτελέσματα RAW 26/9/2016

- Ο αγώνας Roman Reigns vs Rusev έληξε με double countout (ο Reigns παρέμεινε US Champion)
- Η New Day κέρδισε τους Gallows & Anderson (παρέμειναν RAW Tag Team Champions)
- H Bayley κέρδισε μια τοπική παλαιστή
- Οι Cedric Alexander & Rich Swann κέρδισαν τους Drew Gulak & Lince Dorado
- O TJ Perkins κέρδισε τον Tony Nese
- Oι Kevin Owens & Chris Jericho κέρδισαν τους Enzo & Cass

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 26/9/2016: Φίλοι καλοί κι αγαπημένοι Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top