ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

ROH 21/9/2016: Στέκονται καλά οι Addiction

Οι Addiction βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας για το μεγάλο τους αγώνα στο All Star Extravaganza και με τη νίκη τους στο main event του εβδομαδιαίου επεισοδίου του Ring Of Honor φαίνονται να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Αποθέωση της βίας από Shane Taylor & Keith Lee και War Machine.


Οι All Night Express είχαν τη βοήθεια του Caprice Coleman αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Guerrillas Of Destiny του Bullet Club.

O Jay Lethal έστειλε μήνυμα στον Tetsuya Naito λέγοντας ότι θα μετανιώσει την προδοσία του όταν τον πιάσει στα χέρια του στο All Star Extravaganza.

Οι Shane Taylor & Keith Lee κέρδισαν εύκολα δύο τοπικούς παλαιστές και προκάλεσαν τους War Machine. Οι πρώην ROH Tag Team Champions ανταποκρίθηκαν και ξεκίνησε αγώνας που έληξε με DQ μετά από καρεκλιά στον Raymond Rowe. Το ξύλο τέλειωσε με τους δύο θηριώδεις παλαιστές να πετούν τον Rowe πάνω σε δυο καρέκλες.

Στο main event οι Addiction και ο Kamaitachi αντιμετώπισαν τους Kazuchika Okada και Roppongi Vice που εκπροσωπούσαν το Chaos. Οι ROH World Tag Team Champions και ο Kamaitachi ήταν αυτοί που κέρδισαν.

Αποτελέσματα ROH 21/9/2016

- Οι Guerrillas Of Destiny κέρδισαν τους All Night Express
- Οι Keith Lee & Shane Taylor κέρδισαν δυο τοπικούς παλαιστές
- Οι War Machine κέρδισαν τους Keith Lee & Shane Taylor με DQ
- Οι Addiction & Kamaitachi κέρδισαν τους Roppongi Vice & Kazuchika Okada

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 21/9/2016: Στέκονται καλά οι Addiction Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top