ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

ROH 28/9/2016: Πρόβα τζενεράλε

Λίγες μέρες πριν τη σύγκρουσή τους στο main event του All Star Extravaganza, o Adam Cole και ο Michael Elgin συμμάχησαν με τον Adam Page και τον Hiroshi Tanahashi αντίστοιχα με τους δεύτερους να παίρνουν τη νίκη. Ζητά εξηγήσεις από τον Kevin Sullivan ο Steve Corino. Συναισθηματικό promo από τον Christopher Daniels.

O Toru Yano είχε διάθεση για πλάκα αλλά ο Silas Young όχι. Ο "Last Real Man" κέρδισε τον Ιάπωνα και του επιτέθηκε πριν έρθουν για βοήθεια οι Briscoes.

Σε ένα εξαιρετικά συναισθηματικό promo ο Christopher Daniels είπε ότι το Tag Team Championship είναι σημαντικότερο από τη γυναίκα του και το παιδί του γιατί είναι άθλιος σύζυγος και πατέρας και γι' αυτό θα χρειαστεί να περάσουν μέσα από την κόλαση οι Motor City Machine Guns και οι Young Bucks στο All Star Extravaganza για να κερδίσουν αυτόν και τον Kazarian.

O Damian Martinez κέρδισε εύκολα τον Cheeseburger ενώ ο Kevin Sullivan βρισκόταν στο σχολιασμό με τον Steve Corino να τον ρωτάει γιατί τον απέρριψε και τον Sullivan να λέει ότι δεν ήθελε να δεχτεί το κακό μέσα του.

O Adam Cole και ο Adam Page δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον Michael Elgin και τον Hiroshi Tanahashi, ενώ στο τραπέζι των σχολιαστών βρισκόταν και ο Michael Elgin. Το επεισόδιο έκλεισε με τον Cole και τον Elgin να έχουν staredown.

Αποτελέσματα ROH 28/9/2016

- O Silas Young κέρδισε τον Toru Yano
- O Damian Martinez κέρδισε τον Cheeseburger
- Οι Michael Elgin & Tanahashi κέρδισαν τους Adam Cole & Adam Page

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 28/9/2016: Πρόβα τζενεράλε Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top