ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

ROH 7/9/2016: Υπερίσχυσαν οι βετεράνοι

Οι Briscoes είναι βετεράνοι του Ring Of Honor. Ο Jay White και ο Lio Rush είναι το νέο αίμα. Σε αυτό το επεισόδιο η εμπειρία υπερίσχυσε. Tag Team ματσάρα στο All Star Extravaganza. Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Adam Cole στον Jay Lethal.

Ο Adam Cole άνοιξε το επεισόδιο με τη συνοδεία του Bullet Club και είπε πως εκπλήρωσε την υπόσχεσή του κατακτώντας το ROH World Championship. Ο Jay Lethal του είπε πως δεν έχει τελειώσει μαζί του. Ο Cole του είπε πως αν βρεθεί στο δρόμο του θα βρεθεί στο δρόμο του Bullet Club. O Lethal είπε πως έχει κι αυτός φίλους και τότε εμφανίστηκαν ο Tetsuya Naito και ο Evil.

Ένα περίεργο βίντεο του Kevin Sullivan και του BJ Whitmer αποκάλυψε ότι έχουν στο πλευρό τους και τον Punisher Martinez.

Ο Kenny King και ο Rhett Titus προσπάθησαν να βοηθήσουν τον Caprice Coleman να κερδίσει τον Dalton Castle αλλά ο "Minister Of Information" δεν τα κατάφερε.

Ο Donovan Daijak κέρδισε έναν άγνωστο παλαιστή με το Feast Your Eyes και ο Prince Nana έστειλε μήνυμα στον Bobby Fish και τον Katsuyori Shibata πως ο πελάτης του έρχεται για το ROH TV Championship.

Οι Addiction ανέβηκαν σε μια σκάλα και την παρομοίασαν με την Tag Team Division, στην κορυφή της οποίας βρίσκονται αυτοί.

Οι Jay White και Lio Rush έβαλαν δύσκολα στους Briscoes σε έναν πολύ ωραίο αγώνα, αλλά οι βετεράνοι πήραν τη νίκη. Οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

O Nigel McGuinness ανακοίνωσε μέσω κάμερας στους Addiction πως στο All Star Extravaganza θα υπερασπιστούν τα ROH Tag Team Championships κόντρα στους Motor City Machine Guns και τους Young Bucks σε Tag Team Ladder War.

Αποτελέσματα ROH 7/9/2016

- Ο Dalton Castle κέρδισε τον Caprice Coleman
- O Donovan Daijak κέρδισε έναν τοπικό παλαιστή
- Οι Briscoes κέρδισαν τους Jay White & Lio Rush


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 7/9/2016: Υπερίσχυσαν οι βετεράνοι Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top