ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Roman Reigns εναντίον Chris Jericho στο Clash of Champions;


Μπορεί ο Roman Reigns να έχει θεωρητικά ελπίδες να βρεθεί στον αγώνα για το Universal Championship στο Clash of Champions, ωστόσο το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να αγωνιστεί εναντίον του Chris Jericho στο επερχόμενο PPV.


Στο επόμενο Monday Night RAW ο Reigns θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Kevin Owens και αν τον νικήσει, τότε θα προστεθεί στο Championship ματς, στο οποίο θα συμμετέχει ο νυν πρωταθλητής Owens και ο Seth Rollins.

Όλα δείχνουν ότι ο Chris Jericho θα αναμιχθεί στον αγώνα και θα κοστίσει τη νίκη στον Reigns, κάτι το οποίο θα οδηγήσει σε μεταξύ τους feud, με αγώνα λογικά στο Clash of Champions. 

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι το feud ανάμεσα σε Reigns και Rusev δεν θα συνεχιστεί μετά την επιστροφή του Βούλγαρου στο WWE.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Roman Reigns εναντίον Chris Jericho στο Clash of Champions; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top