ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Επιστρέφει στο Royal Rumble ο Undertaker;


Ο Undertaker παραμένει εδώ και μήνες μακριά από το τηλεοπτικό πρόγραμμα του WWE και ακόμα δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση για το αν και το πότε θα γυρίσει στο ρινγκ.


Ο "Deadman" φαίνεται ότι έχει ενοχληθεί από τη στάση του Vince McMahon απέναντι του και από το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του WWE τον πίεσε να επιστρέψει σύντομα στο ρινγκ μετά τον αγώνα του με τον Shane στην Wrestlemania 32.

Η διαμάχη του με τον Vince ήταν ο λόγος για τον οποίο οι φήμες οργίασαν και έκαναν λόγο για απόσυρση του από την ενεργό δράση. Ωστόσο σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο θρυλικός παλαιστής θα έχει έναν ακόμη αγώνα στην Wrestlemania 33 με πιο πιθανό αντίπαλο τον John Cena, ενώ στα πλαίσια του συγκεκριμένου storyline θα εμφανιστεί στο Royal Rumble.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Επιστρέφει στο Royal Rumble ο Undertaker; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top