ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Saul Alvarez: «Conor, δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις»

Ο Saul Alvarez, κατά κόσμον «Canelo» αναφέρει σε δηλώσεις του για μια ακόμα φορά την θέλησή του να αγωνιστεί σε πυγμαχικό αγώνα με τον Conor McGregor. 


Μια μεγάλη ιστορία φαίνεται πως ανοίγει ανάμεσα στον Saul Alvarez και τον Conor McGregor. Αυτό διότι ο Μεξικανός προκάλεσε τον Ιρλανδό σε πυγμαχικό αγώνα.

Οι δύο άντρες έχουν ένα παρελθόν, καθώς πριν λίγο καιρό είχαν αλλάξει ορισμένες -όχι και τόσο σεμνές- κουβέντες. Έτσι, ο «Canelo» που φαίνεται να μην ξεχνάει, αμέσως μετά την μάχη του McGregor με τον Nate Diaz, αποφάσισε να προκαλέσει και πάλι σε μονομαχία τον «Notorious». Αυτή τη φορά σε πιο ήρεμο τόνο βέβαια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Conor McGregor στο παρελθόν έχει δηλώσει δημόσια ότι θέλει να αγωνιστεί σε παιχνίδι πυγμαχίας. Μάλιστα ο «Canelo» δεν είναι ο πρώτος με τον οποίο υπάρχει ένα «φλερτ» για να αγωνιστεί ο Ιρλανδός. Μην ξεχνάμε και την περίπτωση του Floyd Mayweather, ο οποίος έψαχνε τρόπο να αγωνιστεί με τον McGregor.

Αναλυτικά η δήλωση του Alvarez:

«Θα του δείξω πως δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζει».

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Saul Alvarez: «Conor, δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις» Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top