ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Τραυματίστηκε ο Seth Rollins στο Clash of Champions;


Φαίνεται ότι το WWE Universal Championship αποδεικνύεται μάλλον... γρουσούζικο για το WWE. Στο Summerslam ο Finn Balor έγινε ο πρώτος Universal Champion νικώντας τον Rollins, όμως τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ κάτι ανάλογο φαίνεται ότι συνέβη στον "Architect" στο χθεσινό PPV στην αναμέτρηση του κόντρα στον Kevin Owens.


Στον αγώνα με τον ΚΟ o Rollins δέχτηκε ένα gutbuster από το πάνω σκοινί και η εκτέλεση μάλλον δεν ήταν ιδανική, καθώς εκεί προήλθε το πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς για τον Seth.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Rollins κατευθύνθηκε στα backstage, εκεί όπου τον εξέτασαν οι γιατροί του WWE, με τις πρώτες αναφορές να τονίζουν ότι ο Seth είχε πρόβλημα στην αναπνοή, κάτι το οποίο μαρτυρά τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Τραυματίστηκε ο Seth Rollins στο Clash of Champions; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top