ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Shelton Benjamin: Σε έξι μήνες έρχεται στο WWE


Λίγες μέρες μετά το brand split γνωστοποιήθηκε ότι ο Shelton Benjamin θα επιστρέψει στο WWE και συγκεκριμένα στο Smackdown Live, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός φάνηκε να του στερεί αυτή την ευκαιρία.


Σύμφωνα όμως με το RingSideNews.com, οι ιθύνοντες του promotion εξακολουθούν να πιστεύουν στον Shelton και συγκεκριμένα οι Triple H και Vince McMahon τον θέλουν στο WWE.

Οι άνθρωποι της μεγάλης εταιρίας γνωρίζουν ότι ο Benjamin μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στο βάθος του "μπλε" ρόστερ και να προσφέρει λύσεις είτε στο mid-card, ακόμη και στο main event. Το σίγουρο είναι ότι σε περίπου 6 μήνες ο Shelton θα είναι και πάλι έτοιμος να βρεθεί στο ρινγκ και ίσως γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει να αγωνιστεί στην Wrestlemania 33.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Shelton Benjamin: Σε έξι μήνες έρχεται στο WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top