ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Επανένωση της The Shield στο Survivor Series;


Πριν το brand split είχε κυκλοφορήσει η φήμη για νέα συμμαχία των Ambrose, Rollins και Reigns και επανένωση της The Shield και feud με το Club.


Ωστόσο το draft έφερε τον Ambrose στο Smackdown Live, ενώ διέλυσε και το Club με τον AJ Styles να πηγαίνει στο "μπλε" show και τους Gallows και Anderson να μένουν στο Monday Night RAW.

Φαίνεται όμως ότι οι ιθύνοντες του WWE πράγματι συζητούν το ενδεχόμενο της επανένωσης της The Shield για το επερχόμενο Survivor Series. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο, ωστόσο όπως είναι γνωστό το Survivor Series είναι ένα από τα μεγάλα τέσσερα PPVs της χρονιάς με συμμετοχή των Superstars και των δύο brands, οπότε τίποτα δεν αποκλείεται.

Όλα δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα θα δούμε ξανά μαζί τους τρεις μεγάλους Superstars και αυτό σίγουρα θα συμβεί σε ένα από τα μεγάλα, "μικτά" PPVs.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Επανένωση της The Shield στο Survivor Series; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top