ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Smackdown Live 27/9/2016: Στο κυνήγι της ιστορίας

Ο AJ Styles και ο Dean Ambrose πάλεψαν για το WWE World Championship αλλά ο John Cena ήταν αυτός που έφυγε σηκώνοντας τον τίτλο του AJ Styles από το Smackdown. Έπαιξε και κέρδισε με τον Bray Wyatt ο Randy Orton. Διακινδυνεύει την καριέρα του για το Intercontinental Championship ο Dolph Ziggler.

O Randy Orton προκάλεσε τον Bray Wyatt να έρθει στο ρινγκ. Ο Wyatt εμφανίστηκε από την οθόνη και τον κάλεσε να τον βρει. Ο Orton πήγε στα παρασκήνια, ακολούθησε πόρτες με αινιγματικά μηνύματα και βρήκε τον Wyatt, του επιτέθηκε και εκείνος έφυγε τρέχοντας. Ο Orton φόρεσε τη μάσκα του Erick Rowan και τότε άρχισαν να ακούγονται περίεργα γέλια και η οθόνη να τρεμοπαίζει.

Οι Usos εμφανίστηκαν με νέο theme song και συμμάχησαν με την Ascension για να κερδίσουν τους Heath Slater & Rhyno και American Alpha αναγκάζοντας τον Heath Slater να κάνει tap out.

Η Carmella κατάφερε να κλέψει τη νίκη γι' αυτήν και τη Natalya στον αγώνα τους ενάντια στη Nikki Bella και τη Naomi.

O Miz επέστρεψε στο Cleveland και αφού επαίνεσε τους γονείς του που βρίσκονταν στο κοινό, κατηγόρησε τους γονείς του Dolph Ziggler που βρίσκονταν επίσης στο κοινό πως δημιούργησαν μια αποτυχία. Ο Ziggler ήρθε στο ρινγκ και προκάλεσε τον Miz να παίξουν άλλη μια φορά για το Intercontinental Championship σε Title vs Career Match. O Miz δέχτηκε κι ο αγώνας θα γίνει στο No Mercy.

H Alexa Bliss επιτέθηκε στην Becky Lynch την ώρα που έκανε την είσοδό της στο ρινγκ.

Ο John Cena βρέθηκε στο τραπέζι των σχολιαστών για να παρακολουθήσει τον AJ Styles να υπερασπίζεται το WWE World Championship κόντρα στον Dean Ambrose. O Cena άθελά του στέρησε από τον Ambrose τη νίκη, αφού καθυστέρησε το διαιτητή στο pin. Ο "Lunatic Fringe" επιτέθηκε στον Cena αλλά δέχτηκε Attitude Adjustment. Την ίδια τύχη είχε και ο AJ Styles και ο Cena σήκωσε τον τίτλο του και αποχώρησε.

Αποτελέσματα Smackdown Live 27/9/2016

- Οι Usos & Ascension κέρδισαν τους Heath Slater & Rhyno & American Alpha
- Οι Carmella & Natalya κέρδισαν τις Naomi & Nikki Bella
- O AJ Styles κέρδισε τον Dean Ambrose (παρέμεινε WWE World Champion)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 27/9/2016: Στο κυνήγι της ιστορίας Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top