ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Smackdown Live 6/9/2016: Ανάβουν τα αίματα

Το Backlash πλησιάζει και όλες οι κόντρες έφτασαν στο αποκορύφωμά τους. Πλήρωσε τον Dean Ambrose με το ίδιο νόμισμα ο AJ Styls. Στον τελικό του Tag Team Tournament οι American Alpha και ο Heath Slater με τον Rhyno. Έκαναν heel turn οι Usos. Φουντώνει η κόντρα για τον γυναικείο τίτλο.

Ο Daniel Bryan καλωσόρισε τις έξι γυναίκες που θα διεκδικήσουν το Smackdown Women's Championship στο Backlash και ανακοίνωσε πως στο επεισόδιο θα αναμετρηθούν σε Six Women Tag Team Match. Τα πράγματα στο ρινγκ ξέφυγαν γρήγορα και οι καλές (Becky Lynch, Naomi και Nikki Bella) πέταξαν έξω τις κακές (Carmella, Natalya και Alexa Bliss).

O Miz κέρδισε τον Apollo Crews υπό το βλέμμα του Dolph Ziggler. Μετά τον αγώνα ο Ziggler μπήκε στο ρινγκ και ο Miz έφυγε αφήνοντας τον τίτλο. Ο Intercontinental Champion έστειλε τη Maryse να πάρει τον τίτλο.

Ο Bray Wyatt έκανε ένα promo και είπε πως οι καλές μέρες του Randy Orton έχουν περάσει και τώρα αυτός είναι ο κυνηγός. Ο Orton απάντησε αργότερα πως τα φίδια χτυπούν όταν δεν το περιμένεις.

Το Six Women Tag Team Match κέρδισαν οι Carmella, Natalya και Alexa Bliss με την Carmella να αναγκάζει τη Nikki Bella να κάνει tap out.


Οι Usos ηττήθηκαν πολύ γρήγορα από τους American Alpha και έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τα Smackdown Tag Team Championships. Έδωσαν το χέρι τους στους νικητές αλλά τους επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον Chad Gable.


Ο Fandango έφερε μια άγνωστη γυναίκα να χορέψει μαζί του αλλά τον απογοήτευσε και την έδιωξε. Τότε ήρθε ο Kane, του έκανε chokeslam και έφυγε.


Το Gore του Rhyno στον Zack Ryder έδωσε τη νίκη σε αυτόν και τον Heath Slater ενάντια στους Hype Bros και την πρόκριση στον τελικό του Tag Team Tournament.


O Dean Ambrose έφερε στον AJ Styles ένα βραβείο από παιδική εκδήλωση και του είπε πως είναι το μοναδικό που θα πάρει από αυτόν. Ο Styles δεν ικανοποιήθηκε και απάντησε πως θα τον κερδίσει όπως και τον John Cena. O Ambrose του είπε πως είναι δεύτερος μετά από αυτόν. Ο Styles τον κλώτσησε στα γεννητικά όργανα και του φώναζε για να κλείσει το επεισόδιο.


Αποτελέσματα Smackdown 6/9/2016

- Ο Miz κέρδισε τον Apollo Crews
- Οι Carmella, Natalya & Alexa Bliss κέρδισαν τις Nikki Bella, Becky Lynch & Naomi
- Οι American Alpha κέρδισαν τους Usos
- Οι Heath Slater & Rhyno κέρδισαν τους Hype Bros


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Smackdown Live 6/9/2016: Ανάβουν τα αίματα Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top