ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

"Στα σκαριά" storyline με τον Chris Jericho και τους Cruiserweights


Όπως είναι γνωστό, στο Clash of Champions ο Chris Jericho θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Sami Zayn, σε έναν αγώνα που το πιο πιθανό είναι να κλέψει την παράσταση, ωστόσο το feud ανάμεσα στους δύο δύσκολα θα έχει συνέχεια μετά το PPV.


Σύμφωνα με το RingSideNews.com, οι ιθύνοντες του WWE σχεδιάζουν νέο storyline με τον Chris Jericho και κάποιον εκ των Cruiserweights, οι οποίοι εντάχθηκαν πρόσφατα στο ρόστερ του RAW.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι feud του Chris Jericho με τον νυν Cruiserweight Champion T.J. Perkins, ο οποίος πρώτα θα αντιμετωπίσει τον Brian Kendrick στο Clash of Champions. 

Στόχος του συγκεκριμένου storyline είναι η προώθηση της κατηγορίας των cruiserweights, αλλά και  η δημιουργία αγώνων που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς pro wrestling fans, αφού είναι γνωστή η άνεση του "Y2J" να δουλεύει με τους cruiserweights.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: "Στα σκαριά" storyline με τον Chris Jericho και τους Cruiserweights Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top