ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Summerslam 2016: Ποια προγραμματισμένη αναμέτρηση τελικά δεν διεξήχθη ποτέ;


Το Wrestling Observer ενημέρωσε σήμερα (1/9) ότι στο Summerslam ήταν προγραμματισμένη μία ακόμη αναμέτρηση η οποία τελικά δεν διεξήχθη ποτέ.


Ο λόγος για τον αγώνα ανάμεσα σε Baron Corbin και Kalisto. Φαίνεται ότι ο αγώνας δεν διεξήχθη όχι μόνο εξαιτίας της πίεσης του τηλεοπτικού χρόνου, αλλά λόγω τραυματισμού του πρώην US Champion.

Τελευταία εμφάνιση του Kalisto στο Smackdown ήταν εκείνη στις 2 Αυγούστου, όταν συμμετείχε σε ένα triple threat ματς εναντίον των Corbin και Apollo Crews. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από το WWE για τον τραυματισμό του Μεξικανού αθλητή.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Summerslam 2016: Ποια προγραμματισμένη αναμέτρηση τελικά δεν διεξήχθη ποτέ; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top