ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Αλλάζουν χέρια οι tag team τίτλοι στο Clash of Champions


Οι Big E, Kofi Kingston και Xavier Woods ως New Day έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ ως tag team champions, αφού έχουν κρατήσει τους τίτλους για 443 μέρες!


Η κυριαρχία τους στην κατηγορία των tag teams είναι αδιαμφισβήτητη, όμως φαίνεται ότι οι άνθρωποι του WWE αποφάσισαν ότι το σκηνικό πρέπει να αλλάξει, ώστε να... αναζωογονηθεί ξανά η συγκεκριμένη κατηγορία.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι αυτή την Κυριακή στο Clash of Champions οι Luke Gallows και Karl Anderson θα εκθρονίσουν τη New Day από την κορυφή των tag teams και θα στεφθούν για πρώτη φορά tag team πρωταθλητές στο WWE.

Το Club χρειάζεται απεγνωσμένα τη νίκη καθώς το booking τους μέχρι τώρα δεν κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητικό, όμως όλα μπορούν να αλλάξουν αν οι Gallows και Anderson καταφέρουν να σπάσουν το εκπληκτικό σερί των New Day στο κυριακάτικο PPV.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Αλλάζουν χέρια οι tag team τίτλοι στο Clash of Champions Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top