ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Κατευθύνεται προς TNA ο Cody Rhodes


Μετά την αποχώρησή του από το WWE ο Cody Rhodes έχει μετατραπεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ελεύθερα ονόματα, με τις τελευταίες ενδείξεις να δείχνουν πως θα πάει στο TNA υπογράφοντας ιδιαίτερο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Dave Meltzer, o Rhodes του εκμυστηρεύτηκε πως κανονίζει μια ιδιαίτερη συμφωνία με το TNA, η οποία θα του επιτρέπει να αγωνίζεται και στο Ring Of Honor, με το οποίο έχει ήδη συμφωνήσει για ορισμένες εμφανίσεις.

Θεωρείται πιθανό να πάρει μαζί του και τη σύζυγό του Brandi Rhodes (Eden στο WWE) ώστε να κάνει κόντρα με τον Mike Bennett και τη σύζυγό του Maria Kanellis-Bennett.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Κατευθύνεται προς TNA ο Cody Rhodes Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top