ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Triple H εναντίον Seth Rollins το main event του Survivor Series;


Στο αυριανό (25/9) Clash of Champions ο Seth Rollins θα αγωνιστεί κόντρα στον Kevin Owens για το WWE Universal Championship και το πιο πιθανό αποτέλεσμα του αγώνα είναι η νίκη του KO μετά από παρέμβαση του Triple H.


Είναι σίγουρο ότι σύντομα θα δούμε αναμέτρηση ανάμεσα στους Seth Rollins και Triple H και αν το παραπάνω σενάριο επιβεβαιωθεί την Κυριακή, τότε στο Survivor Series ο "The Game" θα επιστρέψει στο ρινγκ για να αντιμετωπίσει τον "Architect".

Αξίζει πάντως να τονίσουμε ότι οι ιθύνοντες του WWE δεν έχουν πάρει ακόμη την τελική τους απόφαση, καθώς υπάρχει πάντα η σκέψη να πάρει παράταση ο αγώνας ανάμεσα στους δύο για την Wrestlemania 33, ώστε να "χτιστεί" ένα ολοκληρωμένο storyline, το οποίο θα εξασφαλίσει στον Seth Rollins τη θέση του απόλυτου face του Monday Night RAW.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Triple H εναντίον Seth Rollins το main event του Survivor Series; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top