ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ποια τα σχέδια του WWE για το Best of 7 Series;


To Best of Seven Series συνεχίζεται ανάμεσα στους Cesaro και Sheamus, με τον Cesaro να μειώνει πρόσφατα στο live event του WWE στο Λονδίνο την σειρά σε 3-1.


Αυτό σημαίνει ότι ο Ελβετός πρέπει να στεφθεί νικητής στις τρεις επόμενες αναμετρήσεις τους για να φτάσει τις τέσσερις νίκες.

Σύμφωνα με το CageSideSeats.com, τα σχέδια των ανθρώπων του WWE έχουν ως εξής: στο επόμενο RAW θα πραγματοποιηθεί η πέμπτη αναμέτρηση και η έκτη στο μεθεπόμενο "κόκκινο" show. Με τον τρόπο αυτό θα οδηγηθούμε στο ισόπαλο 3-3 και ο νικητής της σειράς θα είναι εκείνος που θα φύγει με ψηλά το κεφάλι στο Clash of Champions, εκεί όπου λογικά θα πραγματοποιηθεί η έβδομη και τελική αναμέτρηση.

Από την αρχή της σειράς φαβορί ήταν ο Cesaro, όμως το αρχικό 3-0 εις βάρος του έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Sheamus. Ο Ελβετός λογικά θα φτάσει στις τέσσερις νίκες, ωστόσο αυτό που προβληματίζει τους ιθύνοντες του WWE είναι ότι ο Sheamus θα δείχνει αδύναμος αν ηττηθεί σε τέσσερις διαδοχικές αναμετρήσεις.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποια τα σχέδια του WWE για το Best of 7 Series; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top