ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Για ποιο λόγο αποχώρησε από το WWE ο Del Rio;


Η αποχώρηση του Alberto Del Rio από το WWE αποτελούσε θέμα χρόνου εδώ και μήνες και τελικά τίποτα δεν άλλαξε ανάμεσα στη σχέση των δύο πλευρών το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στο "διαζύγιο".


Ο Μεξικανός Superstar δεν έμεινε ευχαριστημένος σε κανένα διάστημα της θητείας του αυτόν τον ένα χρόνο στο WWE, καθώς σύμφωνα και με το Wrestlezone.com, οι υποσχέσεις από την πλευρά του promotion απέναντι στον παλαιστή δεν τηρήθηκαν ποτέ.

Οι ιθύνοντες του WWE είχαν υποσχεθεί στον Del Rio ρόλο main eventer στην εταιρία, ενώ τον προόριζαν για αντικαταστάτη του Rey Mysterio ως Ισπανόφωνου babyface.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της εταιρίας είχαν σκεφτεί να τοποθετήσουν δίπλα του τον Paul Heyman, όμως αυτό δεν προχώρησε ποτέ και στη θέση του εμφανίστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα ο Zeb Colter. 

Αυτό το οποίο αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι σημαντικό ρόλο στην μη προώθηση του Del Rio ήταν το push του Kalisto στη μεταξύ τους κόντρα, κάτι το οποίο βέβαια επίσης δεν είχε ιδιαίτερη συνέχεια.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Για ποιο λόγο αποχώρησε από το WWE ο Del Rio; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top