ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Ενδιαφέρον WWE για TNA


Προς πώληση οδεύει το TNA και το WWE φαίνεται να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους, χωρίς όμως να είναι το φαβορί.


Στο προσεχές μέλλον το TNA θα περάσει σε νέα χέρια και η ηγεσία του promotion εξετάζει προτάσεις από ενδιαφερόμενους. Φήμες αναφέρουν ότι το WWE έκανε πρόταση 40 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στους ενδιαφερόμενους συγκαταλέγεται και η Sinclair Broadcasting, η εταιρεία που έχει το Ring Of Honor. Φαβορί πάντως θεωρείται ο Billy Corgan, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι πρόεδρος του promotion και σκοπεύει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο από την Dixie Carter.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ενδιαφέρον WWE για TNA Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top